Daha öncede farklı modellerini tanıttığımız Vollebak yine radikal bir mont modeli ile karşımıza çıktı. Bu defa işin içinde güneş enerjisinin günlük kıyafetimize entegre edilmesi gibi bir durum söz konusu.

Mont nasıl güneş enerjili olur? Vollebak bizim “fosforlu” diye tabir ettiğimiz cinsten bir ürün. Fosforlu diye tabir edilen ürünler üzerine gelen ışıkla parlarken, güneş enerjisiyle şarj olan Vollebak ise kendiliğinden parlayarak gece boyunca görünürlüğünü koruyor. Normal rengi kirli beyaz olan ürün gece parlak yeşil renkte görünüyor.

Montun en önemli taraflarından biri su geçirmez olması. Yani bir fosforlu yağmurluk gibi kullanmanız mümkün. Kamp yaptığınız bir ormanlık alan içerisinde, bir gece yürüyüşünde, gece yaptığınız bir bisiklet sürüşünde görünürlüğünüzü artıracak güzel bir ürün.

Piyasada benzeri çok olan Vollebak’ı diğerlerinden ayıran bir diğer özelliği de çok hafif ve ince olması. Sadece 230 gr. ağırlığındaki ceketi arabanızın bagajında veya sırt çantanızın bir köşesinde taşıyarak sürekli yanınızda bulundurabilirsiniz.

Gece görünürlük gerektiren işlerin tamamında kullanmaya uygun olarak tasarlanmış Vollebak montun satış fiyatı 325 Euro. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]