Amerika merkezli Under Armour firması spor giyim ürünleri ile Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Nike ve Adidas’la rekabet edebilecek kalitede giyim ve spor ayakkabısı üreten firmanın outdoor bot olayına girdiğini belki bilmiyor olabilirsiniz. Ya da bunu öğrendiğinizde piyasada outdoor bot konusunda oldukça popüler birçok firmanın ürünü varken Under Armour da ne alaka diye de düşünebilirsiniz. Aslında ilk başta ben de böyle düşündüm. Ancak botları gördükten sonra fikrim değişmeye başladı.

Under Armour firmasının yeni outdoor botu Field Ops GORE-TEX isimli modeli tanıtmak istiyorum. Vibram tabanı ve Gore-Tex astarı ile zaten standart outdoor bot kalitesinin üzerine çıkılmış. Su geçirmeyen deri kısımlar aşınmaya karşı dayanıklı, Gore-Tex yapı ise su geçirmediği gibi inanılmaz derecede nefes alabilen özellikte.

Field Ops GORE-TEX botun parmak koruyucu sert materyal “Moc”, koku önleyici teknoloji “Ortholite” ve optimum tamponlanma için hafif EVA orta taban gibi kaliteyi ve konforu artırıcı özellikleri de mevcut.

Under Armour firmasının outdoor bot konusunda iddialı olacağını sadece bu bota bakarak bile söylemek mümkün. Ürünün satış fiyatı 200$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]