Daha önce yine burada tanıtımını yaptığımız TVAN çekme karavanın yeni satışa sunulan MK5 modeli hakkında bilgi vermek istiyorum. MK5 bir önceki model olan MK4’ün geliştirilmiş hali.

4x4 aracınızla gittiğiniz her yere götürebileceğiniz TVAN MK5 küçük bir karavan gibi görünse de kurulumu tamamlandığında 4.8 metre uzunluğunda bir kullanım alanı sunuyor.

Konaklama yapılacak yere karar verdikten sonra tek yapmanız gereken karavanın bir tarafındaki üstten açılan gölgelik ve çekmece tarzında tasarlanan mutfak ünitesini çekmek. Ardından da arka kapağı yukarı kaldırıp altında bulunan çadırı kurmak. Bütün bu işlemleri kolayca ve dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Karavanda 108 litrelik bir su tankı bulunuyor. İsteğe bağlı olarak 70 litre daha eklenebiliyor. Ayrıca yine opsiyonel olarak sunulan güneş enerji panelleri de mevcut.

TVAN MK5, Yulara (blue), Tanami (green), Canning (red) and Murranji (orange) isimleri ve renkleriyle 4 farklı model olarak satışa sunulmuş. Aralarında çeşitli donanım farkları mevcut.

Satış fiyatı belirtilmeyen karavanla ilgili ilave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]