Size daha önce birçok elektrikli scooter modelini tanıttık. Bu tarz şehir içi kısa mesafe ulaşım araçlarının her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlandığını görüyoruz. Şimdi yine bir tek tekerli elektrikli scooter ile karşınızdayız. Bu kez tanıtacağımız cihaz sahip olduğu özellikler ile benzerlerinden ayrılmayı başarıyor. Kiwano KO1, güçlü elektrik motoru, kolay kullanımı ve geliştirilmiş fren sistemi sayesinde çoğu rakibini pazara gömmeyi başardı. UL 2271 sertifikasına sahip olan LG bataryaları bir saat gibi bir sürede tamamen şarj olabiliyor. Batarya bölmesinin dış kısmı ise her hangi bir batarya alevlenmesine karşı korunaklı şekilde üretilmiş. Tek şarj ile yaklaşık 32km mesafeyi geride bırakabilen Kiwano KO1 elektrikli scooter, 32km/s gibi oldukça iyi bir maksimum hıza sahip. 

IP54 lisansına da sahip olan bu güzel alet, hava koşullarına ve çizilmelere karşı kendini koruyabiliyor. Çeşitli renk ve desenler ile kişiselleştirebileceğiniz Kiwano KO1'in elektrik motoru o kadar güçlü ki sizi %35'lik bir şehir içi yokuşa rahatlıkla taşıyabiliyor. 

Şimdi çok güzel bir özelliğinden bahsedelim. Günümüzde kendi kendine park eden otomobiller, kendi kendine dengede duran motosikletler konsept olarak karşımıza çıkabiliyor. Kiwano KO1 ise hem tek tekeri üzerinde dengede duruyor hem de akıllı telefonunuza indireceğiniz bir uygulama ile kablosuz olarak ileri-geri yönlerde hareket ettirilebiliyor.

LCD ekranı bütün sürüş bilgileri takip edebilmenizi sağlarken, katlanabilir pedal ve ayaklığı rahatlıkla aracınızın bagajına koyabilmenize imkan veriyor. Toplam ağırlığı 16kg olan Kiwano KO1'in satış fiyatı $799 olarak belirlenmiş. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.
[post_ads]