Sırt çantası almaya karar verdikten sonra hangi modeli alacağınıza karar vermek önemli bir başarı. O kadar çok çeşit var ki seçim yapmak gerçekten zor.

Çanta almadan önce bir defa ne maksatla aldığımızı netleştirmemiz lazım. İçinde ne taşıyacağız, ne kadar süre taşıyacağız, ne kadar mesafelere taşıyacağız gibi soruların ortalama bir cevabı olmalı. İhtiyacımızı tam olarak belirledikten sonra marka ve model seçimine geçmeliyiz.

Model seçimindeki en önemli noktalardan biri de çantanın boyutu. İçine sürekli bir şişe su, fotoğraf makinesi ve ince montumuzu koyduğumuz, yarısı boş kalan büyük bir çanta ile dolaşmak istemeyiz. Ya da tersine; sürekli fermuarını zor kapattığımız, şişkinlikten dolayı ergonomisi bozulan küçük bir çantayla da dolaşmak istemeyiz.

Konumuza artık girersek; TAD FAST Pack Litespeed sırt çantası askeri tarzda üretilmiş oldukça sağlam bir ürün. 1000 Denier, Invista, Cordura kumaştan üretilen çanta sağlam fermuarları ve kolonları ile günlük ve kısa süreli arazi etkinlikleriniz için olabilecek en iyi çantalardan bir tanesi. Çantanın hacmi 22 litre.

Piyasada bu tarzda çok çanta mevcut. Bu türün en büyük zaafı çok çabuk yırtılan kumaşı ve çabuk bozulan fermuarlarıdır. Dolayısıyla model seçiminden sonraki diğer önemli adım da marka seçimidir. TAD FAST Pack Litespeed kullandığı ürünlerin kalitesini üzerinde birleştirmesi açısından oldukça sağlam bir çanta.

TAD FAST Pack Litespeed sırt çantasının satış fiyatı 275$. İlave bilgi ve sipariş için tıklayınız.
[post_ads]