Her ne kadar GSM şirketleri ülkenin nerdeyse tamamını içerecek şekilde kapsama alanlarının olduğunu iddia etse de ne yazık ki bu böyle değil. Özellikle maceranın sizi beklediği dağlık, ormanlık, yani doğa ile baş başa kaldığınız outdoor köşelerinde GSM şirketlerinin kapsama alanı içinde olmayacağınız çok daha yüksek ihtimal.

Sonnet Off-Grid İletişim Cihazı (Sonnet Off-Grid Communication Device) hayatı sınırsızca, dünyanın neresinde olursa olsun yaşamak isteyenler için geliştirilmiş bir cihaz. Telefonların çekim gücünü artıran Sonnet Off-Grid İletişim Cihazı ile dünyanın en ıssız köşelerinde olsanız dahi cihazın uzun menzilli radyo frekans teknolojisini kullanması sayesinde telefonunuzla konuşabilir, mesaj atabilir, arkadaşlarınıza fotoğraf ve konumunuzu yollayabilirsiniz.

Etrafınızdaki en yakın insanların telefonlarını birer röle istasyonu olarak kullanma prensibine dayanarak çalışan Sonnet, gerekirse ulaşılmak istenilen kişiye kadar bir ağ kurarak iletişimi sağlıyor. Ayrıca herhangi bir kaybolma durumunda cihazda bulunan çevrimdışı haritalara bakarak yeniden yolunuzu bulmak mümkün.

36 saatlik bir batarya süresi ile 24 saatlik kesintisiz kullanım süresine sahip Sonnet Off-Grid İletişim Cihazına 89$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek için tıklayın.
[post_ads]