Piyasada yüzlerce kask bulmak mümkün. Bunların bir kısmı yüzü tamamen kaplayan tam kapalı (Full-face), bir kısmı çeneliksiz dediğimiz çeneyi açıkta bırakan (3/4), kalan kısmı ise yarım kask diyebileceğimiz kafatasının sadece üst kısmını koruyan kasklar (Brain Bucket). Bu üç popüler tipten her birine sahip olup keyfimize göre giymek istesek de genellikle bu kask tiplerinden sadece birini seçmek zorunda kalıyoruz.

Neyse ki, ScorpionExo firması bu üç tip kask tipi arasında seçim yapmakta zorlananları bu zorluktan kurtarmak için modüler bir sisteme sahip Covert Motosiklet Kaskını (Scorpionexo Covert Motorcycle Helmet) geliştirdi.

Üç tip kask tipinin bir kaskta buluştuğu kask olarak nitelendirebileceğimiz Covert’da, kask tipleri arasında dönüşüm sağlamak için geri çekilebilir bir vizör, çıkartılabilir bir ön maske ve dönüşümü kolaylaştıran diğer modüler parçalar bulunuyor. Yani bu şu demek oluyor, Covert’ı satın aldığınızda üç popüler kask tipine aynı anda sahip oluyorsunuz.

DOT sertifikalı ve entegre havalandırma sisteminin mevcut olduğu Scorpionexo Covert Motosiklet Kaskının fiyatı ise 210$. Satın almak için tıklayın. Kaskın aşağıdaki videosunu da mutlaka izleyin!
[post_ads]