Kabul edelim karavan sahibi olmak güzel olduğu kadar kolay bir şey değil. Her şey den önce karavan sahibi olmak masraflı bir iş ve karavanınız ne kadar büyükse bir o kadar da bu masraf büyüyor. O yüzden büyük bir karavan alırken masraflar bir anda gözümüzde büyüyor. Ama Mercedes-Benz Zetros 6x6 Macera Karavanlarını gördüğünüzde gözünüz hiçbir şey görmeyecek ve böyle bir karavanım olsun dünya kadar borcum olsun diyeceksiniz.

İki Moğol arkadaşın Moğolistan’da gerçekleştirilen geleneksel kartallı kurt avı için özel olarak sipariş ettiği Zetros macera karavanları, uçsuz bucaksız Moğolistan arazisiyle mücadele edebilecek kadar dayanıklı ve bu iki arkadaşı evlerinde hissettirecek kadar lüks donanıma sahip.

Dışarıdan askeri bir araç gibi görünen Zetros'larda 46 inç bir televizyon, geri görüş kamerası, Bose ses sistemi, 7 inç dokunmatik multimedya ekranı, havalandırma sistemi, Bluetooth bağlantısı, sürücünün kullanımı için ranza şeklinde bir yatak, tavan kısmında 100 kg’a kadar taşıyabilen taşıma sistemi, arka bölümde iki yedek lastik ve daha birçok donanım bulunuyor.

Dizel bir jeneratör veya güneş panelleri ile beslenen Zetros'ların iç kısmına girdiğinizde ahşap, mermer, alüminyum ve deri gibi tamamen doğal materyallerin kullanıldığı lüks banyo, mutfak, oturma alanı ve yatak odası ile karşılaşıyorsunuz.

Her bir Zetros 2,7 m genişliğe ve 4,2 m yüksekliğe sahipken uzunlukları ise değişiyor. Uzunluktaki farklılığın nedeni ise arkadaşlardan birinin karavanında bir ATV park alanı istemesi. Bu nedenle ATV park alanlı Zetros'un boyu 11,3 m iken diğerininki ise 10,7 m uzunluğunda.

6 silindirli, turbo dizel, 326 beygir güç ve 1300 Nm tork üreten bir motorun bulunduğu Mercedes-Benz Zetros 6x6 Macera Karavanlarının görsellerine göz atmadan geçmeyin.
[post_ads]