70’lerin ve 80’lerin klasik moped tarzı motosikletlerinden esinlenerek Monday Motorbikes tarafından tasarlanan M1 Elektrikli Motosiklet, klasik bir motosiklet ile bir bisikletin pratikliğinin tek bir noktada buluştuğu özel tasarım bir motosiklet.

Daha uzun bir menzil sağlamak amacıyla anında değiştirebilir ve beş saatte tamamen şarj olabilen bataryaların bulunduğu M1’de ekonomi ve spor olmak üzere iki farklı sürüş modu bulunuyor. M1 ekonomik moddayken 32 km/s hızla seyahat edebiliyor ve menzili ise 56 km. Rampaları tırmanmak için tavsiye edilen spor modunda iken ise, M1 64 km’lik bir hıza ulaşıyor.

M1 elektrikli olduğu kadar aynı zamanda bir akıllı motosiklet olarak da nitelendirilebilir. Motosikletin gösterge panelinde batarya durumunu takip etmek gibi bir imkân bulunurken aynı zamanda panelde işinize oldukça yarayacak bir USB girişi bulmak mümkün. Anahtarsız olarak, sadece bir giriş parolası ile çalışabilme ve akıllı telefon kullanımı için Bluetooth özelliği ise akıllı olarak nitelendirilmesinin diğer nedenleri.

Bütün bu özellikleri ile şehir içi kullanım için mükemmel bir seçenek olan M1 Elektrikli Motosiklet hakkında ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]