Leatherman Tread bilekliğin tanıtımını yapmıştık. Firma bilekliği bir saat kordonuna çevirmiş ve saati ile birlikte üretimin yapmış. Yeni ürünün ismi Leatherman Tread Tempo.

Leatherman Tread Tempo, Tread modelinin aynı özellikleri korunarak saat kordonuna çevrilmiş hali. Çeşitli ebatlarda ve şekillerde alet ve alyen uçları ile somun anahtarı boşluklarından oluşan kordon toplamda 25 farklı işleve sahip aleti bünyesinde barındırıyor.

Leatherman markasının ürettiği aletlerde kullandığı çeliğin kalitesinden bahsetmeye bile gerek yok. Yani çok sağlam bir saat kordonu olduğu ortada. Paslanmaz çelik kordonu paslanmaz çelik gövdeli saat kısmı tamamlamış. Saat su geçirmez özellikte basit ve klasik görünümlü. Asıl olay kordon olduğu için saatle ilgili çok fazla beklentiye girmeye gerek yok zaten. Sağlam olsun kâfi.

Leatherman Tread Tempo’nun bir diğer yanı da başka marka saatlere uyumlu adaptör ile de kullanılabilmesi. Mesela bir Apple Watch adaptörü alıp Leatherman Tread ve Apple Watch ikilisini bir arada kullanabilirsiniz. Ama Apple Watch saat böyle sağlam bir alet kitinin yanında fazla narin kaçabilir. Şahsen benim Apple Watch saatim olsa böyle bir olaya gireceğimi sanmıyorum.

Leatherman Tread Tempo’nun bu yılın sonbaharında satışa sunulacağı belirtiliyor. 
[post_ads]