İşinize bisikletle giden bir çalışan veya patron iseniz takım elbise veya işe uygun bir kıyafetle bisiklet üzerinde gitmenin pek kolay bir şey olmayacağını gayet iyi bilirsiniz. Üzerinizdeki kıyafetin her an kirlenme ve ütüsünün bozulma riski bir yana kıyafetin verdiği rahatsızlık bir yana. İşte, Henty’nin tasarladığı Wingman Bisikletçi Sırt Çantası (Henty Wingman Backpack) bisikletiyle işe takım elbise ile gitmek zorunda olanların oldukça hoşuna gidecek bir sırt çantası.

Henty Wingman sırt çantası günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz (15 inçlik laptop veya tabletinizi koyabileceğiniz bir kısım da dahil) eşyalarınızı koyabileceğiniz bir iç bölüm ile kıyafetlerinizin buruşmadan taşınmasını sağlayan bir dış bölüm olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

Henty Wingman sırt çantasının en güzel yanı ise su geçirmez olması. Yani en sert hava koşullarında bile gönlünüz rahat bir şekilde sırtınıza takıp işinize gidebilirsiniz.

Bisikletçiler dışında, motosiklet tutkunları, işe yürüyerek gidenler ve devamlı olarak hareketli bir hayat yaşayanların ilgisini fazlasıyla çekecek Henty Wingman Bisikletçi Sırt Çantasının fiyatı 199$. Satın almak için tıklayın.
[post_ads]