Giyilebilir, ergonomik ve mekatronik ürünler geliştiren İsviçreli endüstriyel tasarım firması Noonee, uzun süre ayakta durmak zorunda kalan çalışanları düşünerek harika bir giyilebilir sandalye geliştirmiş. Chairless Chair olarak isimlendirilen bu dış iskelet şeklindeki sandalye ile hiç bir ayarlama yapmadan dilediğiniz zaman yürüyebilir, dilediğiniz yerde totonuzu dinlendirebilirsiniz. 

Gün boyu ayakta çalışmak zorunda kalanlar, sandalye koymak için çalışma alanında yeterli alan mevcut olmayanlar veya sandalyesini sürekli bir oraya bir buraya kaydırmak zorunda kalanlar için tasarlanan Chairless Chair sizin kurtarıcınız olacak. Sağlıklı bir oturma pozisyonu sunarak bel ağrılarınızı da en aza indirecek olan bu ürün ile, işinizi yaparken de çok rahat edeceksiniz. 

Şöyle bir düşününce, kasiyer, satış elemanı, bant başında çalışan işçiler, güvenlik görevlileri gibi birçok meslek dalında hayat kurtarıcı olabilir. Akşam eve döndüğünüzde eşiniz ve çocuğunuzla ilgilenecek enerjiyi Chairless Chair kullanarak muhafaza edebilirsiniz.

Noonee'nin Almaya'da bulunan tesislerinde üretimi gerçekleşen Chairless Chair ilk parti ürünleri çoktan dağıtmaya başlamış bile. Bu durumda insanın aklına o fabrikada çalışanlar geliyor. Acaba tümü bu eksoskeleton yapısındaki sandalyeyi kullanıyor mu? Tanıtım videosunu izlediğinizde ne kadar rahat ve hafif olduğunu göreceksiniz. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz tıklayın.
[post_ads]