Plaja gidip eğlenmek güzel de bir de malzemelerin çalınma ihtimali olmasa keşke. Herkes denize girerken bir kişiyi şezlongların başına nöbetçi bırakmak zorunda kalmasak keşke. Bunlardan daha kötüsü ise “malzemelerin başına nöbetçi bıraksaydık keşke” olmalı. FlexSafe şifreli kilit sistemli plaj çantası keşke dememeniz için almanız gereken bir ürün.

Çanta şifreli kilit sistemli. Yani bir anahtar taşımak zorunda değilsiniz. Kapak kısmını şezlongunuzun, şemsiyenizin ya da herhangi bir yerin demirine dolayıp içerisine telefonunuzu, saatinizi, cüzdanınızı ve diğer değerli eşyalarınızı koyduğunuz çantayı kapatıyorsunuz. Sonra da arkanıza bile bakmadan deniz keyfinize devam ediyorsunuz.

FlexSafe çantanın bir diğer özelliği de kesmeye karşı dayanıklı malzemeden üretilmiş olması. Yani hırsızlar maket bıçağıyla falan kesip içindeki malzemeleri çalamazlar.

Çantanın FlexSafe Plus versiyonu güneş enerjili güç kaynağı ile birlikte geliyor. Ayrıca çantanın yeri değiştiğinde devreye giren bir hareket sensörlü alarmı da mevcut.

FlexSafe bir Kickstarter projesi. Bu yılın Kasım ayında satışa sunulacağı belirtilen çantalardan klasik olanın ön sipariş bedeli 59$, Plus modeli ise 89$.

FlexSafe hakkında ilave bilgi ve ön sipariş için tıklayınız.
[post_ads]