Fido Elektrikli Scooter, scooter tutkunları tarafından scooter müptelaları için tasarlanan yeni tarz bir elektrikli scooter.

Basitliğin ön planda olduğu Fido Elektrikli Scooter’un kalbinde aynı zamanda ayak dayama yeri olarak da kullanabilen ve sökülüp eve götürülebilen 2,5 kWh’lik bir lityum batarya bulunuyor. Üç saatte tamamen şarj olabilen bu batarya ile Fido, 64 km’lik bir menzile ve 72 km’lik bir maksimum hıza ulaşıyor. Üretici firma olan Fido Motors’a göre Fido Elektrikli Scooter, durduktan sonra harekete geçerken 200 cc veya 250 cc’lik normal bir motordan hiç geri kalmıyor.

Daha kolay yük taşımak için tasarlanmış geniş zemin alanı, ayarlanabilir sele ile beraber daha birçok özelliğin daha bulunduğu Fido Elektrikli Scooter şu an için seri üretime geçmemiş durumda ama 1.000$’lık bir ücret ödeyerek kendiniz için bir tane ayırtabilir ve ilk Fido sahiplerinden biri olabilirsiniz. Fido Elektrikli Scooter’ın fiyatı ise 8.999$ olacak. Fido Elektrikli Scooter hakkında ilave bilgi ve satın alma için tıklayın.
[post_ads]