Hani Fiat Ducato’nun bir reklamı vardı. Hani hep bir ağızdan “haydi doldur Ducato” diye bağırdıkları. Ducato’ya ne varsa yüklüyorlardı ve yine de dolmuyordu. Reklam olduğu için abartı olduğunu düşünüyordum. Ama şimdi 4x4 bir karavana dönüştürülen bu Fiat Ducato’yu görünce pek de abartı olmadığını anladım. Fiat Ducato 4x4 Macera Karavanında (Fiat Ducato 4x4 Expedition Camper Van) bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz hemen hemen her şeyi bulmak mümkün.

Fiat, off-road işinde uzmanlaşmış Automobiles Dangel ve özel sipariş araç yapımının ehilleri Olmedo Special Vehicles ile Technoform firmalarının iş birliğinin bir eseri olan Fiat Ducato 4x4 Macera Karavanı gerçekten de yürüyen bir ev olarak nitelendirilebilir.

Tavan yüksekliği artırılan bu özel karavanın yüksek taşıma kapasitesine sahip portbagajının ön kısmı geceleri konaklama yapılan yerde yeterince aydınlık bir ortam sağlamak maksadıyla LED aydınlatma barı ile donatılmış. Acil durumlar için ön tarafta yer alan bir vinç, her araziye uygun yeni geniş lastikler, portbagajın üzerinde yer alan eşyalara kolay ulaşım sağlayan yürüme platformu karavanın dışından baktığımızda öne çıkan detaylar.

Aracın iç kısmına girdiğimizde ise modern bir yemek yeme alanı, paslanmaz çelik lavabo ve lüks bir ocağın bulunduğu mutfak bölümü, büyük bir yatak, LCD televizyon ve daha birçok hayatı kolaylaştıran donanım ile karşılaşıyorsunuz.

Off-Road özellikli olması nedeniyle dilediğiniz her yere rahatlıkla gidebileceğiniz Fiat Ducato 4x4 Macera Karavanı özellikle kendi karavanını inşa etmek isteyenler için ilham verici bir proje. Fiat Ducato 4x4 Macera Karavanı hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoya da göz atmadan geçmeyin!
[post_ads]