Rob Vos Design tarafından tasarlanan Opera Çekme Karavan (Rob Vos Design Opera Camper) Air Opus Şişirilebilir Çadırlı Çekme Karavanının bir benzeri ama lüks konusunda Air Opus’dan çok çok daha önde. Rob Vos Design’ın dünyanın en lüks çekme karavanı olarak tanımladığı Opera gerçekten de bu tanımı fazlasıyla hak ediyor.

Kapalı haldeyken sıradan bir römork gibi duran ama açıldığında iki kişilik ultra rahat bir karavana dönüşen Opera’da deyim yerindeyse yok yok! İki elektrikli ayarlanabilir yatak, mutfak ve duşa devamlı sıcak su sağlayan bir ısıtıcı, tuvalet, ısıtma sistemi, buzdolabı, paslanmaz çelik lavabo, ocak, giysilerinizi ve diğer eşyalarınızı koyabileceğiniz yeterince çekmece, bagaj alanı, yüksek enerji tasarruflu LED aydınlatma sistemi hemen göze çarpanlar. Evet, bunların hepsi o römorkun içinde yer alıyor, inanılmaz değil mi?

Karavanla kamp yapmayı ucuz bir tatil yolu olarak görenlerden daha çok, karavanla tatili bir yaşam tarzı olarak benimseyenler için tasarlanan Rob Vos Design Opera Çekme Karavan hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın!
[post_ads]