Anahtarlığınızda takılabilen genel maksat aletlerinin günbegün artıyor. Diğer genel maksat ya da çoklu alet kitlerine göre boyut olarak oldukça küçük olmaları, hafif olması ve dolayısıyla ihtiyaç halinde hemen yanı başınızda olması bunun nedenleri diyebiliriz. Keyanchor Genel Maksat Aleti (Keyanchor EDC Multi-Tool & Key Organizer) de bu kervana hayli iddialı bir sloganla katılan genel maksat aletlerinden. Keyanchor şimdiye kadar üretilmiş dünyanın en küçük ve en hafif genel maksat aleti.

Minnacık bir çapa görünümünde olan Keyanchor titanyumdan yapılması sayesinde sadece 1 gram ağırlığında. Bir şişe kapağının 2 gram olduğunu düşündüğünüzde bu ağırlık hiçbir şey anlamına geliyor neredeyse. Yani anahtarlığınıza takın ve ihtiyacınız olana kadar Keyanchor’ı unutun. İhtiyacınız olduğunda tam istediğiniz yerde olacak.

Keyanchor’ı satın aldığınızda yaylı tertibata sahip kendi halkasıyla beraber geliyor. Keyanchor’ı dilerseniz başka bir anahtarlığa takabilir veya kendisini bir anahtarlık olarak kullanabilirsiniz.

Keyanchor’ın bu özellikleri dışında Keyanchor ile neler yapabileceğinize gelelim. Keyanchor genel maksat aleti ile şişe, konserve ve kutuları açabilir, küçük bir levye olarak kullanabilir, arka tarafını ise kavisli tasarımı sayesinde bir tornavida olarak kullanabilirsiniz. Kavisli tasarım aynı zamanda bu ufaklığın birçok farklı çapta vida ile uyumlu olmasını sağlamış. Diğer taraftan Keyanchor anahtarlarınızı organize bir şekilde tutmak için mükemmel bir çözüm.

Keyanchor yüksek kalite titanyumdan (Grade 5) üretilmesi nedeniyle olağanüstü bir dayanıklılığa sahip. Yani satın aldığınızda bir ömür boyu anahtarlığınızda yer kaplamaya aday.

Keyanchor iki farklı boyut seçeneğiyle (4 veya 8 anahtar için) Kickstarter sitesi üzerinde ön sipariş için hazır. 24$’lık fiyatıyla Keyanchor Genel Maksat Aletine sahip olmak için tıklayın.
[post_ads]