Taşınabilir güç cihazlarına git gide daha çok bağımlı hale geldiğimiz yaşantımızda, bu ihtiyacımızın gün geçtikçe daha çok artacağı bir gerçek. Aslında birçoğumuzun birer taşınabilir güç kaynağı var. Ben de hala yok diyorsanız, merak etmeyin yakında siz de bir tane almak zorunda kalacaksınız! Çünkü telefonlar, tabletler, bilgisayarlar derken etrafımız teknoloji ile çevrili ve bütün bu teknolojik aletler bir tek şeye tapıyor, güce! Bu nedenle iyi bir güç kaynağına sahip olmak çok önemli. Eğer gerçekten iyi bir taşınabilir güç kaynağı istiyorsanız, iyinin de ötesinde olan Omnicharge işinizi fazlasıyla görecek muhteşem bir taşınabilir güç kaynağı.

Üretici tarafından dünyanın en akıllı taşınabilir güç kaynağı olarak nitelendirilen ve akıllı telefonlardan, tabletlerden, aksiyon kameralarından, Nintendo Switch’den tutun da laptoplara kadar USB-C ve USB-A girişi mevcut olan her türlü cihazı şarj edebilen Omnicharge’da iki adet USB-C girişi (60W), 2 adet hızlı şarj edebilen USB-A girişi (30W, 5V/3A) ve cihazlar arası veri aktarımı sağlayan bir adet USB Hub bulunuyor.

Omnicharge’ın üç saatte tamamen dolabilen 20,100 mAh’lik bataryası iPhone 7’yi en az 10 ve standart bir dizüstü bilgisayarı en az iki defa tamamen şarj edebiliyor.

Bunun yanında, aynı anda dört adet cihazı şarj edebilen Omnicharge’ın öne çıkan özelliklerinden biri ise patentli akıllı şarj sistemi (Power Protection System). Omnicharge bu özelliği sayesinde bağlanılan cihazı otomatik olarak algılayarak cihaz için en uygun gücü sağlıyor. Bu nedenle hiçbir zaman değerli cihazlarınız yanar veya bozulur gibi bir derdiniz kesinlikle olmasın!

Omnicharge’ın diğer öne çıkan özelliği ise cihazlar arası veri aktarımına imkân vermesi. Bunun için ilk yapmanız gereken aktarım yapmak istediğiniz cihazın USB-C girişini Omnicharge’ın USB Hub girişine bağlamak. Daha sonra aktarım yapılacak diğer cihazı USB-C veya USB-A girişlerinden birine bağlamak.

Basit bir taşınabilir güç kaynağından çok daha fazla anlam ifade eden Omnicharge bir IndieGoGo projesi ve proje çoktan amacına ulaşmış durumda. Omnicharge Taşınabilir Güç Kaynağı hakkında detaylı bilgi ve 169$’dan başlayan fiyatlarla sipariş vermek için tıklayın.
[post_ads]