Kampçıların vazgeçilmezi alet edevatlar birkaç taneyle sınırlı olmuyor genelde. Farklı işler farklı amaçlar için farklı aletlere ihtiyaç duyuluyor. Adventure Mate, 5 farklı aleti bir arada sunan çok maksatlı bir kamp ürünü.

Adventure Mate, balta, kürek, testere, çekiç ve kanca aletlerinin bir arada sunuyor. Bunlara ilave olarak balta üzerinde bir de çivi sökme boşluğu mevcut.

Baltanın ters tarafı çekiç olarak tasarlanmış. Küreğin sapı olarak tasarlanan parça ayrıca baltanın ve çekicin sapı olarak da kullanılıyor. Testere ise balta ve çekiç ile bütünleşik.

Sağlam çelik malzemeden üretilen kit Adventure Mate Original ve Adventure Mate Premium olmak üzere iki farklı tarzda üretilmiş. İlki siyah renkli iken ikincisi ise parlak gümüş renginde.

Özellikle sağlam malzemeden üretilmeleri ürünü daha bir kullanışlı yapmış. Bu tarz çok amaçlı kitlerin en büyük zaafı hiçbir aletin işlevini tam olarak yapamaması, zorlandığında kırılmasıdır. Adventure Mate ise çok sağlam bir görüntü sergiliyor. Aracınızın bagajında dahi bulundurulsa mutlaka işe yarayacak bir ürün.

Adventure Mate Original’in satış fiyatı 149$, Premium modeli ise 169$. İlave bilgi ve sipariş için tıklayınız.
[post_ads]