Akıllı saatler için piyasada çokça seçenek mevcut. Skagen Signatur Hybrid akıllı saat de piyasaya yeni çıkan ürünlerden. Saatin en çok öne çıkan tarafı klasik kadranlı bir saat olması. Peki, “akıllılık” bunun neresinde?

Artık cep telefonu akılı olmayanımız yoktur sanırım. Zaten sürekli yanımızda taşıdığımız fazlasıyla akıllı bir cihazımız varken ikinci bir akıllı cihaz bu teknolojik devirde ekransız da olabilir değil mi?

Saat bluetooth ile iOS ya da Android işletim sistemi yüklü akıllı telefonunuz ile bağlantı kuruyor. Bağlantı üzerinden anlık olarak zaman ve tarihi sürekli güncelliyor. Telefonunuza çağrı ya da mesaj geldiğinde sizi uyarıyor. Telefonunuzdan açtığınız müziği saat üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

Saat uyku düzeninizi takip edip verileri telefonunuzla paylaşıyor. Yine sportif aktivitelerinizin verilerini de bluetooth bağlantısı ile telefona aktarıyor. Saydığımız özelliklerin tamamını telefonunuza yükleyeceğiniz SKAGEN uygulaması üzerinden takip edilip, geçmiş veriler görüntülenebiliyor.

Skagen Signatur Hybrid akıllı saatin satış fiyatı 175$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]