Genelde yurtdışında yeni çıkan ürünler, yeni teknolojik gelişmeler hakkında bilgi veriyoruz. (Çünkü önce yurtdışında çıkıyor) Ama yerli teknolojik ürünlere de denk geldiğimizde tanıtmadan geçmemeye çalışıyoruz. Vestel Desibel H450 bluetooth hoparlör de bunlardan biri.

Vestel Desibel H450 şık ve dikkat çekici tasarımıyla öne çıkıyor. Siyah ve turuncu karışımı renk seçimi ile oldukça dikkat çekici bir görüntü yakalanmış. 179 x 65 x 70,5 mm boyutlarındaki H450, USB bağlantısı üzerinden şarj edilebiliyor.

Kablo derdi olmadan tek şarjla 6-8 saat arası müzik keyfi yaşamanıza imkân veren H450 istendiğinde Aux-in girişi üzerinden kablolu bir hoparlöre dönüştürülebiliyor. Aux-out çıkışı üzerinden de diğer cihazlara ses aktarımı yapılabiliyor.

Bluetooth ile telefonunuza bağlı iken gelen aramalara H450’nin üzerindeki dâhili mikrofon ile cevap verebiliyorsunuz. Bu da yine çok kullanışlı bir özellik.

Ürünün son güzelliği de fiyatı. Bu şık ve işlevsel bluetooth hoparlörün satış fiyatı kargo dâhil 229₺. Vestel’in sitesinden sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]