Helikopterlerin varoluş amacını hepimiz çok iyi biliyoruz. İskoçya’da Fort Nehri kıyısında yer alan Stirling beldesine gitme şansına sahip olursanız karşılaşacağınız deniz kuvvetlerinden emekli olmuş Royal Navy ZA127 Sea King helikopteri ise tamamen varoluş amacından şaşmış durumda. Neyse ki tatlı şaşma durumu söz konusu.

Bir otel odasına dönüştürülen bu helikopter eski gürültülü ortamından uzaklaştırılarak farklı bir tatil tecrübesi yaşamak isteyen aileler için huzur dolu sessiz, sıcak bir otel odasına dönüştürülmüş. İki yetişkin ve üç çocuğun aynı anda rahatlıkla kalabileceği şekilde dizayn edilen bu helikopter otelde parlak beyaz duvarlar, ahşap mobilyalar ve şirin mutfak kısmı hemen dikkati çeken detaylar.

Bu helikopter otelin en dikkat çeken yeri ise kokpit bölümü. Dinlenme alanı olarak tasarlanan ve orijinalliğin korunduğu kokpit alanında yer alan panoramik camlardan manzaranın tadına bakmaya doyamayacağınıza emin olabilirsiniz.

Helikopter otelde iki yetişkin için bir gecelik konaklama fiyatı ise 150£’dan başlıyor. Rezervasyon ve ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]