Kabul edelim Bluetooh kulaklıklar eller serbest olarak telefonla konuşmamız için ortaya çıkmış mükemmel bir çözüm. Ama verdiği rahatsızlıktan dolayı gün boyu kulağınızda taşımak zor olabilir. Tabii çıkarıp ihtiyaç oldukça kulağınıza takıp kullanmak bir çözüm olarak düşünebilir. Lakin her seferinde koyduğunuz yerden alıp tekrar takmak zahmetli olacağı gibi kulaklığı her an kaybetme ihtimalinin de bulunduğunu hatırlatayım. ORII Akıllı Yüzük (ORII Smart Ring) ufak da olsa bir sorun olan bu gerçeklerden harekete geçerek tasarlanmış bir çözüm.

Parmağınızı bir akıllı telefona dönüştüren ORII sayesinde sadece kulağınıza dokunarak arama yapabilecek, gelen çağrılara cevap verebilecek, mesaj yollayabilecek, müzik dinleyebilecek, Siri veya Google Assistant’dan sizin için yapabileceği her şeyi yaptırabileceksiniz.

Takılı olduğu parmak vasıtasıyla ses titreşimlerini kulağa ileten ORII’de bulunan gürültü engelleme teknolojine sahip mikrofonlar karşı tarafla daha sağlıklı bir görüşme yapmanıza imkân veriyor.

IPX7 suya dayanıklılık derecesine sahip ORII’de yapacağınız düzenlemelere göre farklı renklerde yanarak size hatırlatmalarda bulunma özelliği bulunan küçük bir LED lamba bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey uyarı almak istediğiniz hatırlatma konusuna hangi renk ışığını atadığınızı aklınızda tutmak.

ORII’nin en kötü yanı ise kısa pil ömrü. 1,5 saatlik bir telefon görüşme süresine yetecek kadar pil ömrü olan ORII’yi ne yazık ki sık sık şarj etmek zorundasınız.

Bir Kickstarter kampanyası olan ORII Akıllı Yüzüğe 119$’dan başlayan fiyatlarla sahip olmak ve hakkında ilave bilgi için lütfen tıklayın. Aşağıdaki videoları da izlemeden geçmeyin.
[post_ads]