Akıllı saatler hayatımıza belli oranda girdi ama gerek şarj etme sorunları gerek de klasik saatimizden vazgeçemiyor olmamız sebebiyle sektörden beklenen ilgiyi görmediler desek çok yanlış yorum yapmış olmayız. İlerleyen zamanda daha uzun süre gidecek pil ömrü ve daha yakışıklı saat modelleri bir araya geldiğinde yorumumuzun tersi durumların ortaya çıkacağı aşikâr.

Yukarıda bahsettiğim “klasik saatimizden vazgeçemiyor olma” durumunun çözümü The Alpina E Strap’ten geçiyor.

The Alpina E Strap bir saat kordonu. Ancak saati bileğinize sabitlemekten çok daha fazlasını yapıyor. Kordon üzerindeki sensörleri vasıtasıyla bir activity tracker’a dönüşüyor. Telefonunuza yüklenecek uygulama üzerinden adım sayınızı, yaktığınız kalori hesabını ve uyku düzeni takibinizi izleyebiliyorsunuz.

Basit özellikte bir ürün olarak görünse de klasik saatinize şık bir kordon olarak takılması ve 7 günden fazla kullanıma imkan veren batarya süresi ile son derece kullanışlı duruyor.

The Alpina E Strap yaklaşık 190$ fiyattan satışa sunulmuş durumda. Kahverengi ve mavi deri renkleri mevcut. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]