Bisikletçiler için kask önemli bir güvenlik ürünü. Kask kadar olmasa da özellikle gece şartlarında ihtiyaç duyulan güvenlik ürünlerinden bir tanesi de bisiklet ışıkları. Işıksız bisikletlerin görünmediğini tecrübe edenimiz çoktur. Lumos ışıklı bisiklet kaskı bu iki önemli güvenlik detayını bir arada sunuyor.

Lumos normalde bildiğiniz bisiklet kaskı. Ama ön ve arka bölüme ihtiyaca ve duruma göre kullanılabilen ışıklar yerleştirilmiş. Kaskın önündeki beyaz ve arkadaki kırmızı led lambalar görünürlüğü artırmak maksadıyla parlak bir ışık verecek şekilde üretilmiş. Lumos bisikletle giderken yavaşladığınızı veya durduğunuzu algılayıp fren ışığı anlamına gelen arkadaki parlak kırmızı led lambaları yakıyor.

Kaskın arkasında sinyal anlamına gelen led lamba grubu da bulunuyor. Bisikletin gidonu üzerine monte edilen sağ ve sol tuşlu bir kontrol ünitesi vasıtasıyla yönetilen sinyal ışıkları ile daha güvenli bir şehir gezintisi yapabilirsiniz.

Lumos’u yağmurdan korumanıza falan gerek yok, su geçirmez özelikte çünkü. Şarjlı bir batarya ile çalışan Lumos’u her gün yarım saat kullandığınızı farz edersek, tek şarjla bir hafta kadar kullanmanız mümkün.

Lumos’un satış fiyatı 200$. Çeşitli renk seçenekleri bulunan kasklardan sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]