Belli bir yaşın üzerinde olanlar çocukken ince plastik su boruları ile birbirimize kâğıt atarak yaptığımız savaşları gayet iyi hatırlar. Tabii o günler çok geride kaldı ve teknoloji de oldukça gelişti. Artık o su borularının yerin janjanlı ve teknolojik oyuncak silahlar aldı. Paper Shooters firması tarafından çıkarılan Spitball Blasterz ise bu oyuncak silahlardan biri ve gerçekten burada tanıtılmaya değer.

Paper Shooters’ın daha önce çıkardığı Zombi Slayer adlı oyuncak silahının büyük başarısı üzerine üretilen daha gelişmiş özelliklere sahip Spitball Blasterz’ın en güzel özelliği ise satın aldığınızda Spitball Blasterz ile beraber gelen mühimmat yapım aparatını kullanarak, mühimmatınızı kâğıt mendilden kendi ellerinizle yapabiliyor olmanız. Diğer taraftan mühimmatı hazır olarak satın alma şansınız da var. Kendi ellerinizle hazırladığınız veya satın aldığınız kâğıt mühimmatları Spitball Blasterz’ın 16’lık şarjörüne doldurduktan sonra yaklaşık 20 m’ye kadar olan hedeflere ateş edip canlarına okuyabilirsiniz.

İki farklı seçenekle satışa sunulan Spitball Blasterz, Kickstarter üzerinde hedefinin çok üzerinde fon toplayarak hayata geçmiş bir proje ve 30$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş bekliyor. Paper Shooters Spitball Blasterz’ı satın almak ve hakkında ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]