Son zamanlarda piyasada cep telefonları için üretilmiş birçok portatif hoparlörle karşılaşıyoruz. Özellikle kablosuz, Bluetooth özellikli hoparlörler son zamanlarda oldukça revaçta. Bu kervana son katılanlardan biri olan Trippy Cep Telefonu Hoparlörü (Trippy Wireless Speaker) ise hem kablosuz hem de Bluetooth gerektirmemesi ile emsallerinden oldukça ayrı bir noktada duruyor.

Trippy’nin üzerinde elektromanyetik indüksiyon yasası ve Faraday yasasından hareketle tasarlanan dört adet manyetik indüktör bulunuyor. Trippy’nin üzerine stratejik bir şekilde yerleştirilmiş bu dört adet manyetik indüktör telefonların dahili hoparlörlerinin ortaya çıkardığı manyetik alanları algılayarak normal bir elektrik akımı gibi Trippy’nin ses sistemine yolluyor. Bu sayede Trippy hiçbir telefonla eşleşmeye gerek kalmadan üzerine telefonu yerleştirdiğiniz anda dilediğiniz şarkıyı anında çalmaya başlıyor. Yani tek yapmanız gereken telefonu Trippy’nin üzerine yerleştirmek ve keyfinize bakmak. Bluetooth yok, kablo yok, eşleştirme yok.

Kesintisiz bir şekilde müzik keyfi yaşamanızı sağlayan ve ana malzemesi bambu olan Trippy Cep Telefonu Hoparlörü sadece 350 gram ağırlığında. Böylece yanınızda taşırken varlığını bile hissetmeyeceğinize emin olabilirsiniz.

Bir kickstarter projesi olan Trippy Cep Telefonu Hoparlörü için farklı renk seçenekleriyle 73$’dan (599 SEK) başlayan fiyatlarla ön sipariş verebilirsiniz. Satın almak ve detay için tıklayın.
[post_ads]