Aklınıza gelen hemen hemen her şeyi şarj edebilen bir cihaz düşünün, olabilir mi? Sizi, arabanızdan tutun da mobil ve elektronik cihazlarınıza kadar her şeye güç vermek için tasarlanmış çok fonksiyonlu süper bir cihaz olan JunoJumper Pro ile tanıştırayım.

18.000 mAh’lik JunoJumper Pro ile aküsü bitmiş arabanızın yeniden canlanmasını sağlayabilir, USB/Micro/Mini USB kabloları sayesinde telefonunuzdan tutun da (Galaxy S8‘i beş, iPhone 7’yi altı kez) dizüstü bilgisayarınıza (Hemen hemen bütün dizüstü bilgisayarlarla uyumlu) kadar aklınıza gelen her türlü mobil cihazı şarj edebilir, televizyondan tutun da elektrik süpürgenize kadar her türlü elektronik cihazınız için 100 veya 220 Voltluk bir güç kaynağı olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca JunoJumper Pro’da dört farklı modu bulunan bir LED el fenerini de bulmanız mümkün.

Arabanızın çakmaklığı veya USB ile de şarj edebileceğiniz bir portatif sonsuz güç kaynağı olan JunoJumper Pro özellikle outdoor tutkunları için mükemmel bir seçenek. JunoJumper Pro hakkında detaylı bilgi almak ve 140$’lık fiyatıyla sipariş vermek için tıklayın.

[post_ads]