Hamakta miskin miskin takılarak uyumak gibisi yoktur. Ama kamp yapmaya gittiğiniz her yerde hamağı asacak iki ağaç bulamayabilirsiniz. Bu seferde ikinci plan olarak uyku tulumunu devreye sokmak gerekebilir. MummyPod (The MummyPod Sleeping System) kamp tutkunlarının kamp alanında kimi zaman uyku tulumu kimi zaman da hamak ihtiyaç duyabileceği gerçeğinden yola çıkılarak geliştirilen bir outdoor uyku sistemi.

MummyPod uyku sistemi, uyku tulumu ve hamak olmak üzere iki temel parçadan oluşuyor. Hamağı ve uyku tulumunu ayrı ayrı kullanabileceğiniz gibi özellikle soğuk outdoor ortamlarında MummyPod uyku tulumunun ayak kısmında ve omuz kısmında bulunan fermuarları açıp sistemin diğer temel parçası olan MummyPod hamağı uyku tulumunun içinden baştan aşağı geçirdikten sonra iki temel parçayı beraber sıcacık ve daha rahat bir hamak olarak da kullanabilirsiniz.

Bu arada yağmur yağar ıslanırım diye korkmanıza gerek yok. Uyku tulumunun suya karşı dayanıklı VitalDry DWR dış astarı ile beraber su-sevmez özel tüy dolumu sayesinde her türlü kuru kalacağınıza emin olabilirsiniz. Ayrıca isteğe bağlı olarak satın alabileceğiniz ve sistemin üçüncü parçası olarak nitelendirebilecek Silpoly Hex Tarp ile kendinizi daha da sağlama alabilirsiniz.

MummyPod uyku tulumunun kaz tüyü ve sentetik olarak iki farklı dolum seçeneği mevcut ve tulumların sıcaklık dereceleri -1 ile -18 ℃ arasında değişiyor.

Bir Kickstarter projesi olan MummyPod Uyku Sistemi hedeflenen fiyatı çoktan geçmiş durumda. Sistemin hamağına 55$, Silpoly Hex Tarpa 59$ ve MummyPod uyku tulumuna 94$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş verebilirsiniz. Üçünü bir arada almak isterseniz ise ön sipariş fiyatı 198$’dan başlıyor. Mummypod Uyku Sistemi halkında detaylı bilgi almak ve ön sipariş için lütfen tıklayın.
[post_ads]