Biraz çirkin, biraz güzel, ne desem bilemedim! Bu nedenle Kentucky merkezli ünlü viski firması Rebel Yell Bourbon’un Sturgis Rallisi’nde sergilemek için Classified Moto’ya sipariş ettiği ve Frank adı verilen bu özel tasarım motosiklete ben “Çirkin Güzel” demeyi uygun buldum.

Classified Moto ile Rebel Yell Bourbon arasındaki ikinci iş birliği olan Frank, 2007 model bir Triump Speed Triple 1050 üzerine inşa edilmiş bir özel tasarım motosiklet. Çirkin Güzel’de hemen dikkat çeken arka tarafında yer alan 11 inç genişliğindeki özel yapım ATV lastiği. Gerçekten bu lastik Frank’in çirkinliğine çirkinlik katmış diyebiliriz!

Kısaltılmış alt kadro, el emeği göz nuru sele, budaklı Kenda marka lastiğin bulunduğu orijinal ön çatal, özel yapım egzoz, Progressive Suspension 465 serisi arka amortisör ve Frank’in isminin kazındığı tank ise Frank’de bu devasa ATV latiğinin yanında öne çıkan diğer hususlar.

Classified Moto Frank’i inşa ederken Mary Shelley’in ünlü romanı “Frankenstein”dan mı esinlenmiş bilemiyorum ama eğer öyleyse gerçekten hakkını vermişler. Frank, nam-ı diğer “çirkin güzel” hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]