Mercedes’in orijinal motor ve modifiye servisi olan Brabus, zaten üst düzey olan Mercedes araçları en üst seviyeye çıkarmasıyla nam salmış bir firma. Bu nedenle hep standardın üstünde işler yapan Brabus’dan standart bir iş beklemek büyük yanılgı olur. Brabus’ın en son işlerinden biri olan Brabus Mercedes-Benz 550 Adventure 4x42 projesi de kesinlikle bu duruma bir istisna değil.

Bir Mercedes-Benz G500 4x42’ün üzerine inşa edilen ve artık bir canavar olarak nitelendirebileceğimiz Brabus 550 Adventure 4x42’in kaportasının altında 542 beygirlik güç ve 800 Nm tork üreten çift turbolu, sekiz silindirli bir efsane motor yatıyor. Bu motor sayesinde bu üç tonluk canavar 100 km/s hıza sadece 6,7 saniyede çıkabiliyor.

Tabii Brabus deyince sadece motor üzerine konuşmak haksızlık olur. Ayarlanabilir süspansiyon sistemi, aydınlatma lambaları ve Brabus sanatının hemen fark edildiği aracın iç kısmı hemen dikkati çeken diğer detaylar.

Henüz fiyatı ile ilgili bir açıklama yapılmayan Brabus Mercedes-Benz 550 Adventure 4x42 hakkında ilave bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]