Bisikletçiler için güneş gözlüğü önemli bir ayrıntı. Everysight Raptor bisikletçilere özel olarak üretilmiş bir güneş gözlüğü, ama bir güneş gözlüğünden çok daha fazlasını sunuyor.

Diğer birçok araçta olduğu gibi bisikletçiler için de sürüşle ilgili anlık verilere gözünü yoldan ayırmadan ulaşabilmek büyük bir kolaylık olurdu. Daha da önemlisi güvenlik açısından önemli bir gelişme olurdu. Everysight Raptor işte tam olarak bunu yapıyor.

HUD (Heads-Up Display) teknolojisi ile anlık veriler gözünüzün önünde ama görüşünüze engel olmadan sunuluyor. Anlık olarak nabzınız, hızınız, sürüş süresi ile diğer navigasyon bilgilerini anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Sürüş esnasında harcadığınız enerjiyi Watt cinsinden gösteriyor. Sanırım bunu kaloriye dönüştürmenin bir yolu olmalı. Ayrıca gelen aramayı görme, gelen mesajları okuma gibi özellikler de mevcut.

Everysight Raptor güneş gözlüğünün ön kısmında yola bakan bir de kamera bulunuyor. Bununla anlık olarak fotoğraf ya da videolar çekebiliyorsunuz. Telefon uygulaması üzerinden kayıtlarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Everysight Raptor özellikleri ile bisikletçilerin vazgeçilmezi olmaya aday bir ürün. Sitesinden tanıtımı yapılan ürünün satış fiyatı ve satışa sunulacağı tarih konusunda henüz bir açıklama yapılmamış. Everysight Raptor hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]