Eğer bir drone tutkunuysanız birçok heyecanlı, adrenalin dolu görüntü çekme imkânı bulmuşsunuzdur. Ama birçok drone kontrol için en az bir kişiye ihtiyaç duyduğundan çektiğiniz görüntülerin başrol oyuncusu olma fırsatını kaçırdığınıza üzüldüğünüz zamanlarda mutlaka olmuştur. Artık Airdog ADII Hands-Free Drone ile drone kullanıcıları kendi filmlerinin yıldızı olabilir.

Airdog firmasının çok satan AD otomatik dronunun devamı niteliğinde olan Airdog ADII Hands-Free Drone şimdiye kadar yapılmış en akıllı drone diyebiliriz. Şöyle ki ADII, kullanıcı tarafından giyilebilir kumanda cihazına sanal olarak bağlanma imkânı sağlayan AirLeash teknolojisi ve ani arazi ile irtifa değişikliklerini algılayan entegre LiDAR uzaklık sensörleri sayesinde başrol oyuncusunu, yani kullanıcıyı her ne olursa olsun takip edebiliyor. Diğer taraftan saatte 72 km gibi oldukça iddialı bir maksimum hıza sahip Airdog ADII Hands-Free Drone aynı zamanda su geçirmez ve sert rüzgârlara karşı dayanıklı.

Bütün bu özellikleri ile ekstrem spor yapanlar için mükemmel bir seçenek olan Airdog ADII Hands-Free Drone için şu an Kickstarter üzerinde bir kampanya yürütülüyor ve ADII’nin şu anki ön sipariş fiyatı 1099$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoları da izlemeden geçmeyin!
[post_ads]