Amabrush bir diş fırçası ama tasarımı ve kullanma şekliyle diş fırçalama olayına yeni bir boyut getiriyor.

Alt ve üst dişlerinize aynı anda bir kalıp gibi oturan Amabrush içerisindeki mikro kanallar vasıtasıyla diş macununu dişlere iletiyor. Anti bakteriyel silikon malzemeden üretilen fırçalama kısmı dişlerinizin her tarafına aynı anda titreşim göndererek dişlerinizin temizlenmesini sağlıyor.

Amabrush bir Kickstarter projesi. Proje tanıtımında şöyle bir hesaplama yapılmış; normal bir fırça ile dişlerimizi fırçalamanın 120 saniye sürdüğü kabul edilirse 32 dişin her bir yüzeyi için ortalama 1.25 saniyelik bir fırçalama süresi ayrılmış oluyor. Amabrush ise dişlerin tamamına aynı anda temas ederek fırçaladığı için bu sürenin kat kat üzerine çıkılmış oluyor. Bu da daha temiz dişler anlamına geliyor.

Kablosuz olarak şarj olan Amabrush’u kullandıktan sonra şarj altlığı üzerine bırakmanız yeterli. Tek şarjla 28 defaya kadar kullanılabilen Amabrush ile yanınızda şarj ünitesi olmadan tatile çıkmanız da mümkün.

Ağızlık kısmı eskidikçe değiştirmek mümkün ve 6$ gibi bir rakama satılacağı belirtiliyor. Tek bir diş macunu kapsülü ise 3 Euro değerinde ve normal şartlarda 1 aya kadar bitmeden kullanılabiliyor.

Bu yılın Aralık ayında üretime geçeceği belirtilen proje için yeterli bağış fazlasıyla toplanmış durumda. Ürünün ön sipariş bedeli 79 Euro. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]