İtalyan SZ Bikes kendi deyimleriyle amaçları “yaşam kalitesini yükseltmek için daha az araç ve daha az kirlilik ile yeşil kentsel hareketlilik geleceğine inananlara şık, dinamik ve güvenli bir şekilde ulaşma olanağı sağlamak” olan bir firma.

Firmanın ürünü olan Equilibrium bisiklet kendi amaçlarını tanımlarken kullandıkları “şık” sıfatının tam olarak karşılığı olabilecek bir ürün.

Ön maşası tamamen karbon fiberden üretilen Equilibrium’un geri kalan parçalarının neredeyse tamamı alüminyumdan üretilmiş.

Ön tekerde Tektro marka hidrolik disk firene sahip Equilibrium, Sram marka otomatik 2 vitesli ve pedal frenli bir arka göbeğe sahip. Ayrıca Equilibrium’un arka ışığında hırsızlığa karşı bir alarm sistemi bulunuyor.

İki renkli jant tasarımıyla oldukça dikkat çekici bir görüntü veren Equilibrium’un kadro ve maşa renkleri de seçilebiliyor.

2016 “European Product Design Award” ödülü sahibi Equilibrium 750 Euro fiyatla satışa sunulmuş durumda. Bu tasarım harikası hakkında ilave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]











[post_ads_2]