Burada birçok drone tanıtımı yaptık. Yaptığımız tanıtımlarda daha çok ürünün öne çıkan taraflarını, getirdiği yenilikleri falan vurgulamaya çalıştık. BOLT FPV Drone’un getirdiği en önemli yenilik fiyatı. Şöyle ki; piyasadaki standart özelliklerde uçan ve asgari HD kalitede video çekebilen drone’ların fiyatları 1000-1500$’dan aşağı değildir. BOLT FPV Drone’un satış fiyatı 175$. Önce fiyatını söyleyelim ki özelliklere geldiğimizde bu fiyata daha iyisi olamaz diyebilelim.

Bu kompakt modelin en güzel tarafı fiyatı demiştik ya; bu fiyata uzaktan kumandaya monte edilen izleme ekranı ve gözlükler de dâhil.

Drone tek şarjla 15 dakika uçabiliyor. Maksimum uçuş hızı 48 km/s. Kamerası ile HD kalitede video çekimi yapılabiliyor.

Saydığım özellikler çok tatmin etmemiş olabilir. Drone işine girişte alınıp tepe tepe kullanılacak bir alet. İzleme ekranı ve gözlükle beraber 175$ gibi bir rakama alınabilmesi gerçekten güzel bir olay. Bilinen markalardan bir drone’u gözlüğü ve tableti ile birlikte almaya kalksanız bu rakamın en az 10 katı para ödemeniz gerekir.

Şimdilik bir kickstarter projesi olan BOLT FPV Drone’un bu yılın Temmuz ayında siparişçilere teslim edileceği belirtiliyor. Ayrıca proje öngörülen bütçenin de üzerinde bir rakama ulaşmış çoktan.

İlave bilgi almak ve ön-sipariş vermek için tıklayınız.

[post_ads]









[post_ads_2]