Ford F250 Super Duty Kamyonetler sahip olduğu özellikler ile günümüzün en kabiliyetli, en güçlü ve en devasa araçlarından biri. Anlaşılan bu özellikler F250R’de çalışan arkadaşlar için yeterli olmamış ki herkesin görünce şöyle bir durup tırsacağı bir kamyonet yapmaya karar vermişler ve ortaya devasa ve ürkütücü bir görüntüye sahip F250R MegaRaptor Kamyonetler (F250R MagaRaptor Trucks) çıkmış.

F250R MegaRaptor kamyonetlerde yapılan değişiklik basit bir yükseltmeden çok daha fazlası. Gövdenin yaklaşık 10 cm’lik yükseltilmesi dışında daha devasa bir görünüm sağlamak için ön taraf tamamen söküldükten sonra yeniden inşa edilmiş, şasi yatağı ise tamamıyla yeniden elden geçmiş, kaput ise özel imal fiberglas bir kaputla değiştirilmiş. Bu gövdenin altında ise off-road kabiliyetini artırmak için ise Bilstein 5100 şoklar eklenmiş, MRAP Alüminyum tekerlekler (Mine-Resistant Ambush Protected Military Vehicle/Mayına Karşı Dayanıklı Tekerlekler) de 46 inçlik Michelin XZL lastiklerle donatılmış.

MegaRaptorların kaportasının altında ise 440 beygirlik güç ve 1254 N/m Tork üreten 6.7 Litre hacimli 8 silindirli bir motor bulunuyor. Ayrıca dilerseniz araca isteğe bağlı olarak ekstra 140 beygir ve 339 N/m tork sağlayan bir egzoz paketi de eklenebiliyor.

Basit bir dönüşümden daha çok bir evrim geçirmiş olarak nitelendirebileceğimiz Ford F250R MegaRaptor Kamyonetler hakkında detaylı bilgi almak aşağıdaki videoya da bir göz atabilirsiniz.

[post_ads]











[post_ads_2]