Kaliteli tabanlarından tanıdığımız Vibram bu defa bir ayakkabı ile karşımızda. Vibram 5 parmak ayakkabı tarzı aslında çok da yeni değil. Bir süredir farklı modellerde üretiliyor. 2017 yılında satışa sunulan Vibram Men's V-Train Cross-Trainer modeline biraz yakından bakalım.

V-Train ayakkabı malzeme olarak aslında büyük oranda tabandan ibaret. Yani taban tarafından sarılmış gibi bir görünüme sahip. Çıplak ayak hissi veren parmaklı yapısı ve tutunma sağlayan kaliteli taban tasarımı sayesinde engebeli yüzeylerde güvenle yürümenize imkân sağlıyor.

Minimalist mantıkla poliüretan ve mikrofiber malzemeden üretilen taban darbe koruması sağlarken daha doğal bir yürüyüşe izin veriyor.

Üst kısımdaki Polyester kumaş ve naylon örgü doğal bir şekilde ayakların nefes almasını sağlarken, vibram hızlı bağcık sistemi de kullanım kolaylığı sunuyor.

Ayakkabının bence en güzel tarafı Vibram taban kalitesi ve çıplak ayak hissini birleştirmiş olması. Çıplak ayak hissiyle ama ayağınızı incitmeden yürüyüş yapmak zevkli olur diye düşünüyorum.

Bu tarzın çorabına bile alışamamış bizler için ayakkabısını giymek çok da kolay olmayacak gibi.

Ayak numaranız ve renk seçeneğine göre 75$ ila 115$ fiyatla satılan ürünü sipariş etmek ve ürün hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.