Toyota FT-4X hem günlük şehir yaşamında hem de hafta sonu doğaya kaçışlarda kompakt fakat çapına göre hayli kabiliyetli bir off-road aracı isteyenler isteklerini fazlasıyla karşılayabilecek Toyota’nın yeni konsept SUV aracı. Toyota’nın New York Uluslararası Oto Fuarı’nda (New York International Auto Show) tanıttığı Toyota FT-4X kompakt yapısıyla şehir içi trafiğinde rahat bir sürüş ve kolay park imkânı sağlarken off-road özellikleri ile outdoor maceraları için mükemmel özellikler sunuyor.

Hem dikey hem de yatay şekilde açılabilen bagaj kapısı, ön ve arka tamponda yer alan kancalar, depolama kutuları, ihtiyaç olan bütün donanımınızı koymanıza yetecek kadar geniş bagaj alanı, iki koltuğun arasında yer alan aynı zamanda kolçak olarak da kullanabileceğiniz North Face uyku tulumu ve maceralarınızı kaydetmek için yan dikiz aynada yer alan bütünleşik GoPro Hero5 kamera FT-4X de ilk bakışta göze batan başlıca özellikler.

Dört silindirli motora ve dört tekerden çekiş sitemine sahip Toyota FT-4X şu an için konsept bir SUV. Ama gerçeğe dönüştüğü takdirde gayet ilgi çekeceği kesin. Görsellere bakınca siz de bana hak vereceksiniz.