Motosiklet üzerinde müşterilerin isteklerine göre değişiklik yapan özel motosiklet atölyeleri genellikle müşterilerin anlık isteklerine göre değişiklikler, geliştirmeler yaparlar. Kabul etmek gerekir ki sanat eseri işler ortaya çıkabilirken bazen sıradan bir şey de çıkabilir. Peki, hiç düşündünüz mü değişiklikler işin ehlinin istekleri doğrultusunda yapılsa ne olurdu? İşte bu sorunun cevabı Rough Crafts tarafından inşa edilen Yamaha XSR700 Flying Phantom.

Rough Crafts’daki kafadarların kendi istekleri doğrultusunda inşa ettikleri Flying Phantom, adını karbon fiber Rotobox tekerlerin üstüne giydirilen Pirelli Phantom Sportscomp lastiklerden almış. Lastik ve tekerler dışında Beringer Brakes fren kontrolleri, titanyum egzoz, Gears Racing arka şoklar, Motogadgets elcikler, 8 inçlik ön far, yeni ayna ve sinyaller bu siyah incide yapılan ve göze batan diğer değişiklikler.

Fazla konuşmaya gerek yok, Rough Crafts’ın ne kadar iddialı bir değişim yaptığına Yamaha XSR700 Flying Phantom’un aşağıdaki görsellerine bakınca çok daha iyi anlayacaksınız. Hadi bakalım, gözleriniz şenlensin!