Başınızın belaya ne zaman gireceği belli olmaz, özellikle de bir outdoor tutkunuysanız. Herhangi bir acil durumda yanınızda kimse olmayınca hayat kurtaran çok amaçlı aletler en büyük yardımcınız olabilir. Piyasada birçok cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu şekilde alet varken SOG’un bir kalem şeklindeki Flint Survival Tool adını verdikleri çok maksatlı aleti bir adım önde diyebiliriz.

Aanahtarlığınızda taşıyarak anlık olarak ulaşabileceğiniz SOG Flint Survival Tool, küçük ebadına rağmen birçok işlevi bünyesinde bulunduruyor. Flint Survival Tool’da herhangi bir acil durumda kullanabileceğiniz acil yardım düdüğü, çabuk tutuşma özelliği olan çelikten üretilme yün kıvamında bir maddenin bulunduğu bölüm, karbür uca sahip cam kırıcı ile beraber ateş başlatıcı bulunuyor.


Anodize edilmiş alüminyumdan yapılan bir gövdeye sahip olan SOG Flint Survival Tool, satın aldığınızda ömür boyu kullanım garantisi ile beraber geliyor ve sadece 28 gram ağırlığında, Amazon satış fiyatı ise 14.95$. Satın almak için tıklayın.