B-2 Hayalet Bombardıman Uçağının estetik, performans ve fark edilmezlik özellikleri ilham alınarak Bomber & Company firması tarafından tasarlanan B-2 Nano Çakı (The B-2 Nano Blade) dünyanın en küçük ve en hafif taktik amaçlı çakısı.

Cebinizde veya anahtarlığınızda hiç kimseye fark ettirmeden ve hiç rahatsız olmadan taşıyabileceğiniz B-2 Nano Çakı, günlük hayatta karşılaşabilecek bütün zorluklara dayanabilmesi için 440C paslanmaz çelikten yapılmış ve bıçak kısmı Rockwell ölçeğine göre 58-60 sertlik derecesinde. Firma çakının sağlamlığı ve sertliği konusunda o kadar iddialı ki B-2 Nano Çakı için ömür boyu garanti veriyor. Diğer taraftan 28 gramdan daha hafif olan bu ufaklık kapalı haldeyken 48 mm, açık haldeyken ise 80 mm uzunluğunda.


Özellikle outdoor tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday B-2 Nano Çakıyı (The B-2 Nano Blade) şu an için 25$ fiyatla Kickstarter üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.  Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Bu arada aşağıdaki görsellere ve videoya bakmadan geçmeyelim.