Vinci Akıllı Kulaklık Inspero firmasına ait bir kickstarter projesiydi. Çok başarılı bir proje olduğunu da söylemek gerek, yeterinden fazla ödenek toplayabildi. Basitçe tanımlamak gerekirse, Vinci Akıllı Kulaklık giyilebilir bir müzik çalar. Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuza da bağlanabiliyor. İşlemcisi sayesinde de dinlemek istediğiniz müziği tahmin edebiliyor.

Vinci Akıllı Kulaklıkla ilgili bir şeyler daha söylemek gerekirse, size çağrı geldiğinde otomatik müziği kesebiliyor. Ses kalitesi gerçekten iyi, ve Soundcloud, Spotify gibi uygulamalarla senkronize edilebiliyor. Sesli komutla çalışması da başka bir artısı.

Vinci Akıllı Kulaklık 1.0'ın bir dezavantajı ise kısıtlı batarya ömrü. Sadece 2 saatlik çalışma kapasitesi var. Ama firma yeni versiyonda bu kapasiteyi 7 saate çıkaracak

Yeni versiyonda başka güzellikler de var. 3 boyutlu müzik dinleme tecrübesi gibi. Vinci Akıllı Kulaklıkla sanki başka bir yerdeymişsiniz gibi müzik dinleyeceksiniz.

Kickstarter üzerinde başarılı fonlanmasına doymayan Vinci ekibi, indiegogo üzerinde de güzel bir rakamı yakaladı. Satın almak isteyenler için ön-sipariş fiyatı 129 dolar. Fırsatı kaçırmamak için tıklayın.