Hoplamayı, zıplamayı, atlamayı, uçmayı seven bir macera tutkunuysanız akıllı telefonunuzun her an hurdaya ayrılma olasılığı yüksektir. Çünkü siz de takdir edersiniz ki, birçok akıllı telefon toza, ani darbe ve düşmelere karşı dayanıklı değil. Diğer taraftan sırf akıllı telefonlarınıza zarar gelmesin diye macera tutkunuzdan vazgeçecek de değilsiniz. O zaman ben size de bir iyilik yapayım. İşte size, her türlü koşula ve darbeye karşı ultra dayanıklı BLU Tank Xtreme 5.0 akıllı telefon.


Sert plastik çerçeve, Gorilla Glass 3 ekran ve IP65 derece koruma özellikleri ile BLU Tank Xtreme 5.0 suya , toza ver her türlü darbeye karşı dayanıklı olmakla birlikte işlevsellik konusunda da piyasada bilinen birçok akıllı telefondan geri kalır yanı yok. BLU Tank Xtreme 5.0’da; Android Marshmallow 6.0 İşletim Sistemi, 720 x 1280 piksel HD çözünürlük, 4 çekirdekli 1.3GHz işlemci, iPhone 7’den %50 fazla batarya ömrü, çift sim özelliği, 5 inç ekran, 64 GB’a kadar artırılabilen 8 GB dâhili hafıza, 1 GB Ram, 5 mega piksel kamera başlıca göze çarpan özellikler olarak karşımıza çıkıyor. 



BLU Tank Xtreme 5.0’ın bu kadar özelliğe rağmen ise fiyatı inanılmaz. BLU Tank Xtreme 5.0’ın fiyatı sadece 123.93$. Macera severlerin vazgeçilmezi olabilecek BLU Tank Xtreme 5.0’ı bu inanılmaz fiyatıyla Amazon’dan satın almak için tıklayın.