Parlak fikirlerin insanın aklına ne zaman geleceği belli olmaz. O parlak fikir bir anda aklınıza geldiği gibi hop diye zihninizden uçup gidebilir veya hepsi gitmese bile detayları hatırlamanız çok kolay olmayacaktır. Bu yüzden hemen not almak çok önemli diyebiliriz! “Başarı ayrıntıda gizlidir, söz uçar yazı kalır” gibi sözleri atalarımız boşuna dememişler.
Bütün bunların farkında olan Ukraynalı genç bir girişimci daha önce sade ve fazla yer kaplamayan ve böylece herkesin yanında rahatlıkla taşıyabileceği SENS adını verdiği bir kalem tasarlamış ve bunu Kickstarter üzerinde başlattığı proje ile beraber seri üretime geçirmeyi başarmıştı. Bu genç arkadaş not almak için sadece bir kalemin yeterli olmayacağını sonradan anlamış olacak ki, şimdi ise bir kalem (SENS), bir not defteri ve bu ikisini taşımak için tasarlanmış, aynı zamanda bir cüzdan olarak da kullanılabilen özel el yapımı, deri bir kılıftan oluşan bir set ile yeniden karşımızda.
Ukraynalı bu genç Kickstarter üzerinde hedeflediği miktara nerdeyse ulaşmak üzere! Siz de bir el atmak ve SENS kalem, not defteri ve bir cüzdan-kılıftan oluşan bu sete sahip olmak isterseniz lütfen tıklayın! Ön sipariş fiyatları 15$’dan başlıyor. Belli mi olur, bu desteğiniz karşılığında Ukraynalı gencin bir kız arkadaşı ile tanışabilirsiniz!