MiiXR, matara, shaker ve mikser gibi aparatların tek bir vücutta birleştiği harika bir sporcu dostu olarak karşımıza çıktı ve biz de hemen sizinle paylaşmak istedik. MiiXR ile çabucak bir protein kokteyli veya milkshake hazırlayabilir, saniyeler içerisinde ihtiyacınız olan proteini bünyenize kazandırabilirsiniz.

Kickstarter üzerinde başlatılan fonlama projesini 150 bin $ üzerinde bir gelirle tamamlayan tasarım ekibi şimdilerde seri üretim için hazırlık yapıyor. 

MiiXR, favori içeceklerinizi güzelce karıştırmak için gelişmiş teknolojiye sahip bir sistem kullanıyor. Bu harika buluşun altına yerleştirilen bir motor sayesinde hem içeceklerinizi karıştırabiliyor hem de dahili bataryası ile ihtiyaç halinde akıllı cihazlarıızı şarj edebiliyorsunuz. Tasarımdaki incelikler sayesinde bir damla bile damlatmadan sorunsuz bir kullanım sağlayabiliyor. 

Üretiminde kullanılan sağlam materyaller sayesinde düşürme ve çarpma gibi durumlarda üzülmenize gerek kalmıyor. Temmuz 2017'de piyasaya sürülmesi planlanan MiiXR'a 25$ ön-sipariş fiyatı ile sahip olmanız mümkün. 

Kickstarter'da tamamlanan projeyi incelemek için tıklayın. Hemen ön-sipariş vererek sahip olmak istiyorsanız burayı tıklayın. Aşağıdaki görseller ve tanıtım videosu daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.