Sporcular için performans ölçen cihazlar önemli. “Ne kadar koştum?”, “Kaç adım attım?”, “Kaç kalori yaktım?” gibi sorulara cevap veren pek çok alternatif cihaz mevcut. Fitbit Alta HR Fitness Tracker da bu cihazlardan biri.

Fitbit Alta HR Fitness Tracker bileğinizde bir bileklik ya da saat gibi bir görünüme sahip. Renk seçenekleri sayesinde bir “takı” görüntüsü verebiliyor.

Temel özelliklerine gelirsek; nabız, adım, kalori ve mesafe değerlerini veriyor. Bir sporcu için bunlar gayet yeterli. İlave olarak cep telefonunuzla bağlantıya geçerek gelen aramayı cevaplama/sonlandırma, gelen mesajları ve takvim hatırlatmalarını gösterme gibi muhteşem özelliklere sahip. Ayrıca alarm ve saat özelliği de mevcut.

Aktivite geçmişinizi ve uyku esnasındaki nabız değerlerini kayıt altına alabiliyor. Cep uygulaması üzerinden bütün bunları görebiliyor, gelişiminizi takip edebiliyorsunuz.

Önemli bir özelliği de batarya süresi. Tek şarjla 7 güne kadar kullanım imkanı sunuyor.

Sporcular için gayet kullanışlı bir ürün olan Fitbit Alta HR Fitness Tracker 150$ fiyatla satışta. Hakkında daha detaylı bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.