Ben çoraba para vermem deyip devamlı olarak tanesi 1 TL’lik çoraplardan giyenlerdensiniz, şimdiden söyleyeyim bu yazının devamını okumanıza gerek yok! Çorap konusunda hassassanız buyurun devam edelim. İleri teknoloji ürünü Neverquit Çorapların (Neverquit Socks) ilginizi çekeceğine eminim.

Modaya fazla uymayan ama insanlar için faydalı ve kaliteli giyim malzemeleri üretmekle bilinen Kanadalı The Highstance firması tarafından Kickstarter sitesi üzerinde görücüye çıkan Neverquit Çoraplar dayanıklı materyallerden yapılması yanında birçok faydalı özelliğe sahip.

Evet, Neverquit’i diğer çoraplardan farklı kılan birçok özellik bulunuyor. İlk olarak çorapların alt kısmında ani şok ve darbelerden koruyan özel bir petekli doku, ikinci olarak ise ayaklardaki hava akımını hızlandıran bir gelişmiş yastıklama sisteminden bahsedebiliriz. Ayrıca Neverquit Çoraplar ayaklardaki bakterileri anında önleyerek kokuyu önleyen bir özel bir niteliğe sahip.

Yumuşak fiberden üretilen ve ergonomik bir yapıya sahip olan Neverquit Çorapları, Kickstarter sitesi üzerinde iki çiftini 38$ fiyatla ön sipariş vermek ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videolar da çoraplar özellikleri hakkında daha iyi bir bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir.