Pedal çevirmeyi konforlu hale getirebilen pek çok ayakkabı çeşidi mevcut. Ancak dağ bisikleti kullananların pedal çevirmeye ilave olarak dağ/orman yürüyüşü veya ufak çaplı tırmanışlarda da kullanabilecekleri bir ayakkabıya ihtiyaçları vardır. Giro Rumble VR işte tam olarak bu amaçla üretilmiş kaliteli bir ayakkabı.

Bisikletle gezerken orman içerisinde mola verdiğinizde ayağınızdaki standart bir spor ayakkabıyla çamurlu ya da engebeli bir arazide yürümeniz zor. Bu yürüyüşü kolaylaştıracak bir bot ya da ayakkabıyla da pedal çevirmek zor. İşte Giro Rumble VR bir bisiklet ayakkabısıyla bir outdoor yürüyüş ayakkabısının birleşimi güzel bir ürün.

Konforlu ve hafif olması (425 g.) pedal çevirmenizi kolaylaştırırken Vibram tabanı da ayakkabıya outdoor bir özellik kazandırıyor. Vibram taban zaten dayanıklılık, tutunma ve konfor gibi konularda kendini kanıtlamış bir marka. Dolayısıyla botun taban özelliklerini anlatmaya gerek duymuyorum.

Esnek, sentetik ve ağdan yapılmış bir üst kısmı ile su geçirmez özelliği de göz önüne alındığında keşke benim olsa dememek elde değil.

72$ fiyatla satışta olan ürünü sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]