21. yüzyılda oldukça hızlanan hayat ile birlikte yanımızda birçok şeyi bulundurmak zorundayız. Bir cebimizde cep telefonu, diğer cebimizde kulaklık, arabanın anahtarı, evin anahtarı, cüzdan vs. Bu da doğal olarak fazla yer kaplamayan, kompakt eşyalara yönelmemizi gerektiriyor.
Bu eşyalardan biri de kompakt cüzdanlar. Kompakt cüzdanların birçok avantajı var. Daha hafifler, daha az yer kaplıyorlar, daha az rahatsız ediciler ve klasik cüzdanlara göre de daha bir gösterişliler diyebiliriz. Ama her güzelin bir kusuru olduğu gibi bu tip cüzdanların da bir kusuru var. Sıkışık formatlarından dolayı ihtiyacımız olan şeye anlık olarak ulaşamamak.
Bu kusurun farkına varan Fantom’dan birkaç akıllı arkadaş bu kusuru ortadan kaldıran Fantom Cüzdanı (Fantom Quick Access Slim Wallet) icat etmişler. Kartları ve cüzdanınıza koyduğunuz diğer şeyleri tek bir ufak dokunuşla bir yelpaze gibi açan özel bir manivelaya sahip Fantom Quick-Access Cüzdan, bu kullanışlı özelliğine rağmen yine de süper ince bir kalınlığa sahip. Ayrıca bu küçük manivela bozuk para, anahtar, SD kart vb. gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz bölüm için de bir kapak görevi üstleniyor. RFID koruma, paralarınızı koymak için harici klips ise Fantom Cüzdan’da bulunan diğer özellikler.

8 mm uzunluğunda  ve 28.3 gram ağırlığında olan Fantom Quick Access Cüzdan farklı renk, materyal (titanyum, karbon fiber, alüminyum seçenekleri de dahil)  ve hacim seçenekleriyle kickstarter sitesi üzerinde 64$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş için hazır. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.